5 cadeautips Valentijnsdag – Cadeaus

Blijkt uit de liefdestalentest dat jouw partner graag cadeaus ontvangt? Dan is het niet meer zo moeilijk om een geschikt Valentijnscadeau voor hem/haar te vinden!

Cadeaus

Cadeaus geven is leuk, maar cadeaus krijgen misschien nog wel leuker! Veel mensen houden van cadeautjes krijgen, maar jouw partner is er extra gevoelig voor. Voor iemand met de liefdestaal ‘Cadeaus’ maakt de waarde van het cadeau niet veel uit. De achterliggende gedachte is belangrijker. Het gaat er om dat degene die het cadeau geeft aan je heeft gedacht.

Hieronder geven we je 5 cadeautips voor Valentijn:

 1. Geef het cadeau waar je partner al een tijd om vraagt
  Je partner heeft vast wel eens een cadeau genoemd dat hij graag zou willen hebben. Dit is de dag om hem/haar dit cadeau eindelijk te geven!
 2. Sta vroeg op en bereid een romantisch ontbijtje voor dat je bij kaarslicht nuttigt
  Een cadeau kan ook een lieve daad zijn. Bereid een heerlijk ontbijtje voor en serveer dit op bed of dek de tafel romantisch met kaarslicht. Heb je weinig tijd om zelf een ontbijtje te maken? Laat dan een ontbijtmand bezorgen!
 3. Vraag een liedje voor je partner aan op de radio
  Wat is het lievelingslied van je partner? Of welk lied speelt een grote rol in jullie relatie? Vraag dit nummer aan op de radio! Bij bijna elk radiostation kun je wel nummers aanvragen. Vergeet niet je partner vooraf een seintje te geven!
 4. Maak een surprise voor je partner
  Misschien ben je zelf helemaal niet zo creatief. Des te groter is de verrassing dan voor je partner als je hem/haar een zelfgemaakt cadeau geeft. Probeer een suprise te maken die jullie relatie typeert. Op die manier is het niet zomaar een cadeau, maar een cadeau met aandacht.
 5. Geef een bos bloemen
  Een bos bloemen cadeau geven is niet alleen leuk voor je partner, maar ook voor jouzelf! Je kunt natuurlijk een bos rode rozen kopen, maar nog leuker is het om bloemen te kiezen die jouw partner echt mooi vindt en die lekker ruiken in huis.

Deel jouw Valentijnscadeau!

We zijn heel benieuwd wat jij voor je partner hebt gedaan op Valentijnsdag! Laat het ons weten door ons te taggen op Facebook en/of Instagram (@LoveSync).

Nog meer tips? Kijk op onze Pinterest of lees onze cadeautips voor de andere liefdestalen (1 2 3 4)!

Over LoveSync

Verlang je naar nieuwe energie in jullie relatie? Wellicht is ons programma iets voor jullie! LoveSync leert je namelijk niet alleen om de juiste liefdestaal te spreken, maar we willen je op veel meer gebieden helpen om jullie relatie te verbeteren. Benieuwd waar jouw/jullie verbeterpunten liggen? Doe de gratis relatiecheck!