5 cadeautips Valentijnsdag – Lichamelijke aanraking

Blijkt uit de liefdestalentest dat jouw partner lichamelijke aanraking fijn vindt? Dan is het niet meer zo moeilijk om een geschikt Valentijnscadeau voor hem/haar te vinden!

Lichamelijke aanraking

Lichamelijk contact is een krachtig middel om jouw liefde voor je partner uit te drukken. Houdt jouw partner van elkaars hand vasthouden, zoenen en omhelzen? Dan heeft hij/zij waarschijnlijk de liefdestaal ‘lichamelijk aanraking’. Zonder dit lichamelijk contact ervaren mensen met deze liefdestaal weinig liefde. Door middel van lichamelijk contact wordt de liefdestank van jouw partner gevuld en voelt hij/zij zich veilig in jouw liefde.

Cadeautips

Op Valentijnsdag kun je jouw partner wat extra (lichamelijke) liefde geven met deze tips:

 1. Voel elkaars hart kloppen
  Ga naast elkaar zitten. Leg je hand op het hart van je partner. Voel je zijn/haar hart kloppen? Of leg je oor op zijn borstkas. Kun je zijn hart horen? Laat je partner dit ook bij jou doen. Voelen of horen jullie verschil?
 2. Geef je partner een afscheidsknuffel als hij/zij weggaat en geeft een welkomstknuffel bij terugkomst
  Jouw partner geniet van een (korte) knuffel. Wat voor jou misschien een vluchtige manier van afscheid nemen is, is voor jouw partner een belangrijke liefdesuiting. Neem op Valentijnsdag eens extra de tijd om met elkaar te knuffelen!
 3. Masseer de voeten van je partner
  Geef je partner een voetmassage. Een voetmassage prikkelt je zenuwstelsel en stimuleert je bloedsomloop. Het is dus niet alleen fijn, maar ook goed voor je gezondheid. Wellicht wil je partner jou ook wel een massage geven!
 4. Kus elkaar; laat de ander raden wat je in je mond hebt
  Kussen is intiem. Geef er deze keer een andere dimensie aan door verschillende snoepjes in je mond te houden. Laat je partner proeven wat jij in je mond hebt. Goed geraden? Wissel dan van beurt.
 5. Geef je partner een massage(artikel)
  Niet alleen een voetmassage is fijn, massages op andere plekken zijn ook prettig. Denk aan een schoudermassage, rugmassage of hoofdmassage. Je hoeft geen professioneel masseur te zijn om het goed te doen. Geef een aantal massage artikelen cadeau en verder: volg gewoon je gevoel! Zeker weten dat jouw partner het zal waarderen.

Deel jouw Valentijnscadeau!

We zijn heel benieuwd wat jij voor je partner hebt gedaan op Valentijnsdag! Laat het ons weten door ons te taggen op Facebook en/of Instagram (@LoveSync).

Nog meer tips? Kijk op onze Pinterest of lees onze cadeautips voor de andere liefdestalen (1 2 3 4)!

Over LoveSync

Verlang je naar nieuwe energie in jullie relatie? Wellicht is ons programma iets voor jullie! LoveSync leert je namelijk niet alleen om de juiste liefdestaal te spreken, maar we willen je op veel meer gebieden helpen om jullie relatie te verbeteren. Benieuwd waar jouw/jullie verbeterpunten liggen? Doe de gratis relatiecheck!