5 cadeautips Valentijnsdag – Tijd en aandacht

Blijkt uit de liefdestalentest dat jouw partner naar tijd en aandacht verlangt? Dan is het niet meer zo moeilijk om een geschikt Valentijnscadeau voor hem/haar te vinden!

Tijd en aandacht

Als jouw partner ‘tijd en aandacht’ als eerste liefdestaal heeft, is de tijd nemen voor elkaar het meest waardevolle cadeau dat je je partner kunt geven. Jouw partner geniet van samen wandelen, elkaar aankijken en praten en écht luisteren naar de ander. Richt je aandacht daarom volledig op je partner. Dat is dus niet met een schuin oog televisie kijken of met je telefoon in je handen!

Cadeautips

Sta hier op Valentijnsdag nog eens extra bij stil met behulp van de onderstaande cadeautips die we voor je hebben:

 1. Ga samen lunchen op jullie lievelingsplek
  Samen lunchen is een fijne onderbreking van de dag. Kies een café of restaurant waar jullie graag komen of laat je verrassen. Probeer tijdens de lunch een goed gesprek met elkaar te hebben en goed naar elkaars behoeften te luisteren. Dit zal jullie relatie nieuwe energie geven!
 2. Loop samen een klompenpad
  Een wandeling is de ultieme manier om een goed gesprek met je partner te hebben. In Utrecht en Gelderland kun je wandelen over klompenpaden. Tijdens deze wandelingen over boerenland kunnen jullie genieten van de rust, kleinschaligheid en de combinatie van cultuur en natuur. Heerlijk!
 3. Schrijf een lied voor je partner
  Neem de tijd om eens op papier te zetten waarom jij van je partner houdt. Dit kan op verschillende manieren, maar hoe leuk is het om hem/haar zingend te verrassen? Doe het ‘s ochtends in bed, of stuur je partner een appje als hij/zij op het werk is. Zie hier hoe je een lied schrijft.
 4. Maak een ‘bucketlist’ met leuke dingen die je samen met je partner kunt gaan doen
  Een ultieme lijst van activiteiten waarbij je tijd en aandacht voor elkaar hebt. Plan dagen waarop je deze activiteiten samen zult ondernemen. Op deze manier weet je zeker dat je niet langs elkaar heen leeft.
 5. Heeft je partner in het verleden al eens dingen genoemd die hij/zij graag wil doen? Doe ze!
  Je partner heeft vast wel eens tussen neus en lippen door gezegd wat hij/zij graag wil doen. Valentijnsdag is dé dag om je partner te verrassen en een dag te organiseren waarop jullie alleen dat doen wat je partner echt wilt! Een dag zonder werk en kinderen, maar vol tijd en aandacht voor elkaar.

Deel jouw Valentijnscadeau!

We zijn heel benieuwd wat jij voor je partner hebt gedaan op Valentijnsdag! Laat het ons weten door ons te taggen op Facebook en/of Instagram (@LoveSync).

Nog meer tips? Kijk op onze Pinterest of lees onze cadeautips voor de andere liefdestalen (1 2 3 4)!

Over LoveSync

Verlang je naar nieuwe energie in jullie relatie? Wellicht is ons programma iets voor jullie! LoveSync leert je namelijk niet alleen om de juiste liefdestaal te spreken, maar we willen je op veel meer gebieden helpen om jullie relatie te verbeteren. Benieuwd waar jouw/jullie verbeterpunten liggen? Doe de gratis relatiecheck!