sleur in je relatie

Sleur in je relatie? Weg met werkstress!

Werkstress zorgt steeds vaker voor sleur in een relatie. Vaak werken beide partners en hebben beiden een druk leven. Toch is het belangrijk om tot rust te komen. Het is jouw taak om jullie relatie een plaats van rust te maken. Maar hoe? Dat vertellen we je graag!

Hoe werkstress en sleur in je relatie verdwijnen

Aan het einde van een lange, stressvolle dag heb je misschien tijd nodig om jezelf op te laden voordat je contact maakt met je partner. Even een moment voor jezelf nemen kun je bijvoorbeeld in de sportschool doen. Een andere mogelijkheid is om tot rust te komen tijdens een meditatie.

Maak pas contact met je partner wanneer jullie allebei rustig en kalm zijn. Alleen dan kun je goed praten over hoe je dag was. Voel je vrij om te klagen. Als je partner stress-vrij is, zal hij/zij naar je luisteren, jou begrijpen en steunen.

Het voeren van zulke gesprekken zal voorkomen dat er te veel werkstress in jullie relatie ontstaat en er sleur in jullie relatie komt.

Uitdaging

Plan deze week een paar momentjes om na een drukke dag met elkaar te praten. Doe dit als jullie allebei kalm en rustig zijn, maar wees niet bang om over stress te praten. Dit is essentieel om jullie relatie niet te laten lijden onder jullie werk!