Vanaf vandaag is LoveSync te bestellen!

Na maandenlange voorbereiding is vanaf vandaag het programma officieel te bestellen! Alle testen zijn afgerond. De stellen die het programma getest hebben zijn klaar. De beoordelingen overweldigen ons; zulke goede beoordelingen overtreffen onze verwachtingen! Je kunt een aantal al lezen, hier op Facebook.

En nu jullie? Zin in meer energie in jouw relatie?

LoveSync is nieuw. Nog niet eerder is er zo’n uitgebreid online zelfhulpprogramma geweest in Nederland. Wij verwachten dat tienduizenden stellen de komende jaren gebruik willen maken van ons programma. Wist je dat er elke maand 1300 mensen zoeken op “relatietest”? Je bent niet de enige die misschien wel meer uit zijn relatie wil halen. Daarom kijken wij uit naar jouw deelname! Start vandaag nog met het programma en krijg ook meer energie in jouw relatie. Bestel hier.

Waarom LoveSync?

Elke relatie kan zo nu en dan wel een impuls gebruiken. Maar je wilt niet altijd direct naar een relatiecoach of als je echt relatieproblemen hebt naar relatietherapie. Voor iedereen die zijn relatie wil verbeteren, haar relatie nieuwe energie wil geven, iets nieuws wil leren over zijn/haar partner of gewoon benieuwd is en zich graag wil laten verrassen: neem de proef op de som en start met LoveSync. Niet goed, geld terug! Lees meer over het programma en de modules op deze pagina.