5 cadeautips Valentijnsdag – Dienstbaarheid

Blijkt uit de liefdestalentest dat jouw partner zich het liefst dienstbaar opstelt als teken van de liefde? Dan is het niet meer zo moeilijk om een geschikt Valentijnscadeau voor hem/haar te vinden!

Dienstbaarheid

Eten koken, de tafel dekken, het gras maaien.. Dit zijn allemaal uitingen van liefde als ze gedaan worden vanuit een positieve instelling. Als je dit graag voor je partner doet heb je hoogstwaarschijnlijk de liefdestaal ‘Dienstbaarheid’. Dienstbaarheid gaat niet om eigenbelang of het verrijken van jezelf. Het gaat over iets willen betekenen voor een ander.

Cadeautips

Valentijnsdag is dé gelegenheid om je dienstbaar op te stellen voor je partner! Hier zijn 5 tips:

 1. Dek de tafel, doe de afwas en maak de keuken schoon
  Wat heerlijk om een keer niet druk te zijn met de rompslomp rondom het avondeten en na het eten gewoon op de bank te kunnen ploffen. Neem deze avond eens de taak op je om de tafel te dekken, de vaatwasser in te ruimen en de keuken schoon te maken. Je partner zal je dankbaar zijn!
 2. Doe samen iets liefs voor iemand anders
  Jouw partner ziet niet alleen graag dat jij je voor hem/haar dienstbaar opstelt, maar hij/zij wil zelf ook dienstbaar zijn. Zet jullie daarom samen in voor een ander. Jullie kennen vast wel iemand die een helpende hand kan gebruiken. Neem contact op met diegene en vraag wat jullie samen kunnen betekenen voor hem/haar.
 3. Zet de vuilnis buiten
  Zo simpel, maar zeer gewaardeerd door je partner! Een klein klusje als de vuilnis buitenzetten kan ervoor zorgen dat jullie liefde weer opbloeit. Probeer het eens vandaag!
 4. Doe die ene klus die al tijden blijft liggen en waar je partner zich aan ergert
  In elke relatie is er wel die ene klus die nodig moet gebeuren maar die steeds wordt uitgesteld. Misschien omdat het een rotklusje is, of omdat het veel moeite kost of moeilijk is. Vandaag is de dag! Verras je partner door deze klus te klaren. Dit zal de ergernis in jullie relatie sterk verminderen!
 5. Schud jullie bed opnieuw op
  Niks is lekkerder dan schone dekens op een fris bed. Zeker wanneer jullie een groot bed hebben, kan dit klusje wel eens lastig zijn in je eentje. Help je partner en stel voor om vroeg het bed in te duiken. Kijk Netflix of een film en geniet van elkaars aanwezigheid.

Deel jouw Valentijnscadeau!

We zijn heel benieuwd wat jij voor je partner hebt gedaan op Valentijnsdag! Laat het ons weten door ons te taggen op Facebook en/of Instagram (@LoveSync).

Nog meer tips? Kijk op onze Pinterest of lees onze cadeautips voor de andere liefdestalen (1 2 3 4)!

Over LoveSync

Verlang je naar nieuwe energie in jullie relatie? Wellicht is ons programma iets voor jullie! LoveSync leert je namelijk niet alleen om de juiste liefdestaal te spreken, maar we willen je op veel meer gebieden helpen om jullie relatie te verbeteren. Benieuwd waar jouw/jullie verbeterpunten liggen? Doe de gratis relatiecheck!