VALENTIJNSDAG – Hoe kies je het beste cadeau voor je partner?

14 februari. Valentijnsdag. Dé dag van afgezaagde relatiecadeautjes waar vooral bloemenzaken, restaurants en drogisterijen heel blij van worden. Je kent het wel. Wéér een bos bloemen, of toch maar weer een etentje en uiteindelijk halverwege de avond samen verveeld voor de buis. En de volgende dag opnieuw dezelfde frustraties, irritaties en je onbegrepen voelen.

Wanneer heb je voor het laatst echt een goed cadeau gegeven aan je partner? Niet een duur cadeau… Nee, een cadeau waar de ander diep van binnen heel gelukkig van werd. Iets wat jullie relatie echt nieuwe energie heeft gegeven.

Wil je weten hoe je zo’n cadeau uitzoekt? Het is makkelijker dan je denkt. Wij helpen je hier graag bij, dus lees snel verder!

Voorkom een verkeerd gekozen cadeau

Allereerst is het belangrijk dat je de liefdestaal van je partner kent. We hebben bij het uiten en ontvangen van liefde namelijk allemaal onze eigen specifieke voorkeur. Gary Chapman ontdekte dat er vijf liefdestalen (voorkeuren) zijn: positieve woorden, tijd en aandacht, cadeaus, dienstbaarheid en lichamelijke aanraking. Meer dan 15 miljoen mensen hebben inmiddels hun relatie verbeterd met behulp van deze liefdestalen.

Voordat je dus een cadeau koopt, is het belangrijk dat je de liefdestaal van je partner kent. Ken je deze taal niet, dan is de kans groot dat je een flater slaat met een verkeerd gekozen cadeau. En dat willen we natuurlijk voorkomen.

Stap 1 – Doe de liefdestalentest

Ken jij de liefdestaal van je partner nog niet? Laat je partner dan hier de liefdestalentest doen.

Stap 2 – Kies de juiste cadeautips

Weet je de liefdestaal van je partner. Klik dan hieronder en lees de leukste cadeautips per liefdestaal!