beste relatietherapie

De beste relatietherapie

Zou je weken of misschien zelfs jaren wachten om naar de dokter te gaan als je last had van lichamelijke problemen? Waarschijnlijk niet, omdat je weet dat een dokter kan beoordelen wat er aan de hand is en dit kan behandelen.

Het stigma van relatietherapie

Helaas denken veel stellen niet hetzelfde als het gaat om relatieproblemen. Gemiddeld wacht een stel zes jaar voordat ze hulp zoeken. Maar… dit kan dan al te laat zijn. De beste relatietherapie is dus op tijd ingrijpen!

Relatieproblemen voorkomen is drie keer effectiever dan ingrijpen. Vroeg om hulp vragen is dus van groot belang om erger te voorkomen bij een vastgelopen relatieconflict.

Of je nu 6 maanden of 60 jaar getrouwd bent; je kunt altijd nieuwe vaardigheden leren op het gebied van je relatie. Wij leren ook nog steeds.

Uitdaging

Zet de stap om nieuwe inzichten te verkrijgen over jullie relatie. Zoek hiervoor een vorm die bij jullie past: lees een boek, bekijk video’s, bezoek een relatietherapeut etc.

Probeer ons relatieprogramma. In 6 weken geven we je een relatieboost door verschillende video’s en kleine opdrachten aan te bieden!